Je kan je inschrijven voor de 3e clubcross

Je kan je inschrijven voor de 3e clubcross

We gaan zondag 21 mei de 3e clubwedstrijd van 2023 verrijden! Na de niet te drukke maar super geslaagde 2e clubcross staat de de 3e alweer voor de deur

We verwachten goed crossweer, droog en niet te warm, de baan zal er dan ook tip top verzorgd bij liggen. De lente heeft zijn intrede gedaan, en alles is dan ook fris en groen.

René en Marian staan natuurlijk klaar om jullie te voorzien van een hapje en drankje. En wij zorgen dat er goed en veilig gecrost kan worden.

Er is zondag 21 mei ook een DMX wedstrijd in Emmen. Wij hebben minimaal 60 deelnemers nodig om een clubcross te kunnen organiseren. Daarom het vriendelijke verzoek om direct in te schrijven als je komt, zo kunnen wij vrijdag om 12:00 uur de beslissing nemen of we de cross door kunnen laten gaan.

Schrijf je via deze link op tijd in, zo kunnen we je bij aankomst op het circuit gemakkelijk op je geldige KNMV licentie controleren.
Voor de crossers van het vaste land, neem de boot van 09:30 vanuit Den Helder.
Of kom zaterdag nog trainen van 14:00 tot 16:00, overnachten op het circuit is niet toegestaan. Er zijn gelukkig voldoende overnachting mogelijkheden in de buurt.
Let op, je moet tenminste in het bezit zijn van een;
KNMV basis sport licentie om mee te kunnen doen.


We hebben een nieuw aanmeld systeem, als je voor het eerst op de membrs pagina komt om je in te schrijven en je had al een MAB account. Klik dan op wachtwoord vergeten. Je krijgt dan een email waarna je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.
Heb je membrs al eens eerder gebruikt, dan kan je je wachtwoord gewoon invullen natuurlijk.
Meer nieuws

Sponsors