Inschrijving Gerrit Zijm 2023 geopend

Inschrijving Gerrit Zijm 2023 geopend

Zondag 5 november gaan we de Gerrit Zijm Cross verrijden! Voor alweer de 25e keer organiseert de MAB Club deze spectaculaire cross voor teams. De deelnemers tot 85cc rijden in teams van 2 en vanaf 125cc en hoger in teams van drie.

We hebben een verharde pits dichtbij het circuit waar er krap geparkeerd dient te worden om zoveel mogelijk mensen een plek te geven, hier is het gebruik van luifels of tenten NIET toegestaan. Iets verderop kan er ook op grasland geparkeerd worden, daar is voldoende ruimte voor het gebruik van luifels en tenten. Bedenk van te voren waar je wil parkeren en geef dat aan bij parkeerbeheer als je aankomt bij het circuit. De poort gaat open vanaf 08:00 's morgens.

We hebben er ontzettend veel zin in om jullie weer te mogen ontvangen en zijn benieuwd welke teams er dit jaar op het podium staan! Wij zorgen dat de baan en kantine in perfecte staat zijn, en René en Marian staan klaar om jullie te voorzien van een hapje en drankje.

Schrijf je via deze link op tijd in, zo kunnen we je bij aankomst op het circuit gemakkelijk op je geldige KNMV of MON licentie controleren.

Voor de crossers van het vaste land, neem de boot vanaf 07:30 vanuit Den Helder en uiterlijk de boot van 09:30. Later kan je je niet meer aanmelden in de kantine.  

Let op, je moet tenminste in het bezit zijn van een;
KNMV basis sport licentie of MON dag licentie om mee te kunnen doen. 

Meer nieuws

Sponsors