Motorcross Wedstrijd Texel

2e Clubcross - Je kunt je nu inschrijven voor de wedstrijd!

We gaan zondag 7 mei de 2e clubwedstrijd van 2023 verrijden! Na het drukke maar oh zo geslaagde DMX weekend verwachten we dat je gebrand bent om het club kampioenschap ook volledig te rijden!

De weersverwachting voor deze week is super, en de baan zal er dan ook tip top verzorgd bij liggen. De lente heeft zijn intrede gedaan, en alles is dan ook fris en groen.

Gezien de voorspellingen hebben we er ontzettend veel zin in om jullie weer te mogen ontvangen en verwachten dat iedereen deze wedstrijd vlamt.
Wij verzorgen de accommodatie, jullie het spektakel. En René en Marian staan natuurlijk klaar om jullie te voorzien van een hapje en drankje.

Schrijf je via deze link op tijd in, zo kunnen we je bij aankomst op het circuit gemakkelijk op je geldige KNMV licentie controleren.

We hebben een nieuw systeem.

Als je voor het eerst op de membrs pagina komt om je in te schrijven en je had al een MAB account. Klik dan op wachtwoord vergeten. Je krijgt dan een email waarna je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. 
Heb je membrs al eens eerder gebruikt, dan kan je je wachtwoord gewoon invullen natuurlijk. 

Voor de crossers van het vaste land, neem de boot van 09:30 vanuit Den Helder. 

Of kom zaterdag nog trainen van 14:00 tot 16:00, overnachten op het circuit is niet toegestaan. Er zijn gelukkig voldoende overnachting mogelijkheden in de buurt.

Let op, je moet tenminste in het bezit zijn van een;
KNMV basis sport licentie om mee te kunnen doen. 

Meer nieuws

Sponsors